Zvanično otvoren prvi Beurer shop

Lider broj jedan na njemačkom tržištu, kompanija Beurer GmbH već nekoliko godina je prisutna i na tržištu BiH. Prepoznajući kvalitet proizvoda i zadovoljstvo kupaca, kompanija Una lijek d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik za brand Beurer na našem tržištu, odlučila je svojim vjernim kupcima omogućiti obavljanje kupovine na jednom mjestu. Početkom mjeseca februara, tačnije 02.02.2015 uz prisustvo predstavnice Beurer GmbH gđe Melanie Döllinger, te Brand menagera za Beurer u BiH, Sanele Salanović svečano je otvoren je prvi Beurer shop , koji se nalazi na 4. sprat u BBI Centru.

Beurer je porodično preduzeće osnovano 1919. godine u Ulmu, Njemačkoj, a 2011. godine proglašen je brendom stoljeća u Njemačkoj. Beurer ima preko 120 proizvoda, uključujući tlakomjere, toplomjere, inhalatore, ovlaživače zraka, aroma difuzere, električne pokrivače, grijače, vage, mjerače pulsa, shiatsu masažere itd.

Ideja vodilja kompanije Beurer glasi – dugoročni uspjeh se može osigurati samo kroz inovacije i interes za nove proizvodne programe. Upravo to jeste karakteristika koja ih čini top brendom u svijetu.