Simpozij magistara farmacije u Konjicu

U organizaciji Komore magistara farmacije FBiH i Farmaceutskog društva BiH, protekli vikend 31.05 – 01.06. u hotelu Garden City u Konjicu održan je Simpozij magistara farmacije „Novi izazovi za farmaceuta“. Na simpoziju je bilo oko 400 magistara iz cijele Federacije BiH, među kojima su bili i migistri apoteka Una lijek.
Tom prilikom u izložbenom dijelu, svoje proizvode predstavila je i firma Una lijek koja je organizovala i nagradnu igru u kojoj su najsretniji učesnici imali priliku osvojiti neki od beurer proizvoda.

Na Una lijek izložbenom štandu bili su predstavljeni svi proizvodi iz medicinskog asortimana, kao i nova masažna stolica koja je izazvala veliko interesovanje tokom trajanja Simpozija.

Veliko interesovanje vladalo je za ovaj njemački brand, koji je slobodno možemo reći u protekle dvije godine doživio ekspanziju na bh. tržištu. Sve je veći broj magistara koji žele imati Beurer proizvode u svojim apotekama. Možemo slobodno reći da je niz edukacija koje redovno održavamo svim uposlenicima u apotekama, rezultirao velikom zainteresovanošću za naše proizvode.

Kako bi nastavili niz uspješnog poslovanja sa većinom apoteka u BiH, nakon ovog Simpozija svoje aktivnosti ćemo udvostručiti i nadamo se, postići još bolje rezultate.