Beurer posjeta Sarajevu

Nakon što su generalni direktro firme Una lijek dipl.ing.Mahmoud Zain, brand manager Beurer Sanela Salanović i marketing manager Dijana Ramić, posjetili firmu Beurer u njemačkom gradu Ulmu, upriličeno je još jedno druženje ali ovaj put u Sarajevu.
Naime, export manager firme Beurer Melanie Dollinger bila je u posjeti našoj firmi. Tom prilikom uposlenicima Una lijeka predstavila je historijat firme Beurer, kao i rezultate poslovne saradnje ove dvije firme.

O uspješnom poslovanju sa ovom njemačkom firmom svjedoči i certifikat koji je firma Una lijek dobila kao Partner godine 2013., što predstavlja veliko priznanje za nas. Nakon kraće posjete našoj poslovnoj zgradi, pića dobrodošlice i vremena predviđenog za diskusiju i razmjenu iskustava, obišli smo apoteke Una lijek kao i nekoliko maloprodajnih objekata. Ugodno druženje nastavljeno je uz poslovnu večeru u jednom od najeminentnijih restorana sa pogledom na Sarajevo.

Drugi dan posjete glavnom gradu BiH, iskoristili smo kako bi predstavili način naših promotivnih aktivnosti. U apoteci Una lijek organizovali smo promociju i savjetovanje za pacijente, kako bi pokazali na koji se način brand Beurer predstavlja bh. tržištu.

Kako bi nastavili nizati uspjehe i u narednom periodu, do ponovnog druženja, obečali smo još veću istrajnost u poslu, osvajanje novog tržišta i predstavljanje branda Beurer u najboljem mogućem svijetlu. A uz podršku koju nam nesebično pruža firma Beurer, ne sumnjamo da nećemo uspjeti.