Beurer edukacija Ulm

Firma Una lijek d.o.o. svake godine bude dio Beurer tima koji posjeti njemački grad Ulm, u kojem se okupe svi distributeri i zastupnici branda Beurer širom Evrope ali i svijeta. Tako je bilo i ove godine. U periodu 09.04.-11.04. generalni direktor dipl.ing.Mahmoud Zain, brand manager Beurer Sanela Salanović i marketing manager Dijana Ramić, posjetili su Njemačku i prelijepi grad Ulm, u kojem se nalazi sjedište firme Beurer.

Prvi dan u Ulmu, posjetili smo Beurer kuću na jezeru u kojoj je održana edukacija o programu Beurer connect, gdje je nam je predstavljen kompletan koncept rada ove nove tehnologije. Imali smo priliku uživati u ljepoti jezera kao i razmjeni iskustava sa ostalim učesnicima. U prvom dijelu druženja, svi učesnici predstavili su svoju firmu i zemlju iz koje dolaze, stavljajući akcenat na strategiju i plan aktivnosti kada je u pitanju poslovanje branda Beurer. Nakon uspješno završene edukacije, druženje je nastavljeno uz zajedničku večeru.

Drugi dan našeg boravka kod partnera iz Njemačke, iskoristili smo kako bi posjetili poslovnu zgradu Beurer i tu saslušala predavanja o nadolazečoj Elle liniji. Nakon kraće diskusije i poslovnog ručka, uspješno je završena naše posjeta Njemačkoj. Puni novih ideja i sticanjem iskustava, vratili smo se u BIH, kako bi na najbolji način mogli nastaviti nizanje poslovnih uspjeha.